إن شاءاالله نبدأ أولى حلكات تبيخ الرجاله
ولو أى بنوته عاوزه تبخه........... الشيف شتا جاهز
ان شاء الله هنكدم في حلكة اليوم وجبة للبناتيت اللي يحبوا يترسموا و يعزموا مخاطيبهم او المتجوزات اللي بيحتاروا كل يوم يتبخوا ايه او البناتيت الصغننين اللي يحبوا يتعلموا حاجة تنفعهم في الايام الفحلقي اللي هيشوفوها ان شاء الله
المقادير:
اي مقدار من اللحم و ليكن 1/2 كيلو
نقوم بتقطيع اللحم بالطول شرائح رفيعة و رقيقة و نتبل اللحم بالخل و الجنزبيل و الفلفل الاسود و الملح و عصير البصل و حوالي نصف رأس ثوم مفروم و يقلب و
نتركه حوالي ساعة عشان الشغل يبقي علي ميا بيضا
قومي بتقطيع بصلتين شرائح و كذلك حبتين فلفل اخضر و فلفل اصفر او احمر (الموجود يعني مش لازم فذلكة)
بعد ذلك نقوم بشوي البصل و الفلفل الاخضر علي النار كل علي حدة في طاسة في قليل جدا من الزيت،،
ثم تشوي اللحمة بنفس الطريقة و طبعا مش هتاخد وقت خالص نظرا لانها مقطعة رفيع
السلطة
___ خس ،، حمص مسلوق ،،خل ،، ملح ،، فلفل ،، ثوم ،، مسطردة
يقطع الخس و يقلب مع الحمص في التوابل و الخل و المسطردة
يوضع في طبق التقديم البصل المحمر و الفلفل الاخضر ثم توضع اللحم فوقهم و يقدم
* يقدم مع رز بالكاري او مكرونة
و طبعا منحطش شمع علي السفرة عشان محدش يفتكر ان النور كان مقطوع
كفاية ورد و عصير جزر مع الاكل و خلاص
بالهنا و الشفا...
ولو أى بنوته عاوزه تبخه........... الشيف شتا جاهز
ان شاء الله هنكدم في حلكة اليوم وجبة للبناتيت اللي يحبوا يترسموا و يعزموا مخاطيبهم او المتجوزات اللي بيحتاروا كل يوم يتبخوا ايه او البناتيت الصغننين اللي يحبوا يتعلموا حاجة تنفعهم في الايام الفحلقي اللي هيشوفوها ان شاء الله
المقادير:
اي مقدار من اللحم و ليكن 1/2 كيلو
نقوم بتقطيع اللحم بالطول شرائح رفيعة و رقيقة و نتبل اللحم بالخل و الجنزبيل و الفلفل الاسود و الملح و عصير البصل و حوالي نصف رأس ثوم مفروم و يقلب و
نتركه حوالي ساعة عشان الشغل يبقي علي ميا بيضا
قومي بتقطيع بصلتين شرائح و كذلك حبتين فلفل اخضر و فلفل اصفر او احمر (الموجود يعني مش لازم فذلكة)
بعد ذلك نقوم بشوي البصل و الفلفل الاخضر علي النار كل علي حدة في طاسة في قليل جدا من الزيت،،
ثم تشوي اللحمة بنفس الطريقة و طبعا مش هتاخد وقت خالص نظرا لانها مقطعة رفيع
السلطة
___ خس ،، حمص مسلوق ،،خل ،، ملح ،، فلفل ،، ثوم ،، مسطردة
يقطع الخس و يقلب مع الحمص في التوابل و الخل و المسطردة
يوضع في طبق التقديم البصل المحمر و الفلفل الاخضر ثم توضع اللحم فوقهم و يقدم
* يقدم مع رز بالكاري او مكرونة
و طبعا منحطش شمع علي السفرة عشان محدش يفتكر ان النور كان مقطوع
كفاية ورد و عصير جزر مع الاكل و خلاص
بالهنا و الشفا...